Oliwier Działek

17 października 2020 roku zdarzył się nieszczęśliwy wypadek w którym Oliwier uległ poparzeniu. Poparzenia II i III stopnia zajęły ponad 30 % jego malutkiego ciała, 3 tygodnie spędzone w szpitalu i mały powoli zaczął wracać do zdrowia, jednak ślad po oparzeniu dalej pozostał, jednym słowem jeszcze długa i ciężka droga przed nim aby w pełni mógł wrócić do normalności. Powstałe blizny przerostowe zakwalifikowane są na laseroterapię, a także w późniejszym terminie na leczenie sterydami jak i ubraniem uciskowym , potrzebne są również specjalistyczne maści oraz rehabilitacja. Bardzo zależy nam aby Oliwier wyszedł z tego koszmaru jak najlepiej się da, szukamy pomocy wszędzie, próbujemy coraz to nowych rozwiązań aby móc ten rozdział zostawić już za sobą i cieszyć beztroskim dzieciństwem pełnym szczęścia i przede wszystkim zdrowia! Dlatego jeśli możemy prosić pomóżcie nam spełnić to marzenie, dla nas liczy się każda pomoc, każda złotówka, po to aby Oliwier miał zapewnione jak najlepsze leczenie. Darowizny można przekazać w postaci 1% podatku na rzecz Oliwiera oraz na jego subkonto fundacji Jagoda – numer rachunku bankowego: 78 2490 0005 0000 4530 3670 0568 z dopiskiem Oliwier Działek .

Oliwier Działek

przekaż darowiznę (Cele statutowe)