Projekt MOJE PI臉KNO – MOJA SPRAWA

Opublikowane przez Fundacja Jagoda w dniu

Najlepszego w Nowym Roku!馃コ

Chcieliby艣my podzieli膰 si臋 z Wami now膮 wsp贸艂prac膮, jak膮 nawi膮zali艣my z Moje Pi臋kno – Moja Sprawa.

Akcja spo艂eczna MOJE PI臉KNO – MOJA SPRAWA to projekt metamorfoz, skierowanych do kobiet, kt贸re w ramach uczestnictwa mog膮 korzysta膰 z konsultacji oraz zabieg贸w u profesjonalnych specjalist贸w, dopasowanych do ich potrzeb. Akcja skierowana jest do os贸b, borykaj膮cych si臋 z przypad艂o艣ciami, kt贸re w znaczny spos贸b wp艂ywaj膮 na ich pewno艣膰 siebie: poparzenia, deformacje twarzy, uporczywy tr膮dzik, blizny, naczyniaki, a tak偶e oszpecenie w wyniku nieszcz臋艣liwego wypadku lub nieudanej operacji plastycznej. Nad metamorfozami pracuje wspania艂y zesp贸艂 profesjonalist贸w i wci膮偶 do艂膮czaj膮 do niego nowi eksperci. To oddani i zaanga偶owani lekarze oraz specjali艣ci: dermatolog, lekarz medycyny estetycznej, dietetyk, kosmetolog, stylistka fryzur oraz trenerka personalna. To prawdziwy 鈥瀌ream-team鈥 w walce z kompleksami polskich kobiet, kt贸ry pracuje nad konkretnymi i efektywnymi planami naprawczymi. Bohaterki s膮 oswajane ze swoim problemem, otrzymuj膮 mo偶liwo艣ci oraz szans臋 na zminimalizowanie nast臋pstw ich przypad艂o艣ci.

Mamy ogromn膮 nadziej臋, 偶e nasza wsp贸艂praca b臋dzie bardzo owocna dla naszych Podopiecznych鈽猴笍